16-годишно момче от Бургас се простреля в главата с газов

...
16-годишно момче от Бургас се простреля в главата с газов
Коментари Харесай

16-годишен се простреля заради селфи

16-годишно момче от Бургас се простреля в главата с газов револвер, до момента в който си правело " гангстрерско селфи ". Пострадалият Мартин е с повърхностна рана на главата и без заплаха за живота.

Бургас

Мартин и брат му настояват, че намерили газовия револвер в градинката пред блока, в който живеят. Прибрали се у дома и решили да си вършат гангстрески фотоси.
Цветелина Рандева, представител на МВР-Бургас: Доведеният брат твърди, че в действителност револверът е гръмнал, до момента в който двамата младежи са се опитвали да си създадат фотоси - вид „ селфита ", които да качат в обществените мрежи.
Пострадалият юноша незабавно е откаран в незабавния център на бургаската болница. Според лекарите момчето е имало шанс, защото изстрелът не е засегнал главата.
Д-р Константин Давчев, неврохирург в УМБАЛ-Бургас: В слепоочието, вляво, раната е към 5-6 сантиметра, не заплашва неговият живот.
Разследването би трябвало да откри кой е притежател на газовия револвер и по какъв начин той се е озовал в градинката.
Цветелина Рандева, представител на МВР-Бургас: Оттук-нататък да бъде потърсена наказателна глоба на неговия притежател, който е позволил той да бъде откраднат или вероятно загубен.
В непосредствена непосредственост до жилищния блок и градинката, в която е открито оръжието има огромно учебно заведение и бензиностанция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР