16-годишният Ансу Фати не спира да впечатлява. Новото бижу на

...
16-годишният Ансу Фати не спира да впечатлява. Новото бижу на
Коментари Харесай

16-годишно бижу вдъхнови "Барса" за успех над "Валенсия"

16-годишният Ансу Фати не стопира да впечатлява. Новото украшение на " Барселона " ознаменува по превъзходен метод дебютния си мач като титуляр за каталунците.

Две седмици, откакто се трансформира в най-младия голмайстор на " Барса " в Ла Лига, геният вкара гол и записа асистенция при успеха с 5:2 над " Валенсия ".

Снимка: Getty Images

Фати се възползва от подаване на Френки де Йонг в наказателното поле и с компактен удар осъществя за 1:0 още във 2-ата минута на мача на " Камп Ноу ". Пет минути по-късно младежът върна услугата, асистирайки по страховит метод на холандския си съотборник за 2:0.

Снимка: Getty Images

Кевин Гамейро върна едно попадение, преди да се разпише Жерар Пике. Луис Суарес, който размени Фати в 60-ата минута, добави два гола. Макси Гомес оформи крайния резултат в добавеното време.

Ансу Фати е част от академията на " Барса " от 2012 година Роден е в Гвинея-Бисау, а на 6-годишна възраст се мести в Испания.
16-годишният елмаз на " Барселона " Ансу Фати получи поздравления от Лионел Меси за дебюта си
С присъединяване си при успеха над " Реал " Бетис на 25 август Фати се трансформира в най-младия футболист, играл в мач на " Барселона " от 1941 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР