159 пациента и 107 служители от 2-те бази на лечебното

...
159 пациента и 107 служители от 2-те бази на лечебното
Коментари Харесай

В 5 секции гласуват в УМБАЛ “Свети Георги”

159 пациента и 107 чиновници от 2-те бази на лечебното заведение са декларирали предпочитание да гласоподават на 2 октомври

Общо 266 гласоподаватели, от които 159 пациента и 107 чиновници от дежурния личен състав на УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД – Пловдив, ще упражняват правото си на глас в изборния ден. За всички тях са обезпечени пет изборни секции на 2 октомври в неделя.

В База II ситуирана на бул. Пещерско шосе 66 в Клиниката по ортопедия и травматология на 5 ет. е разположена една от секциите, в която ще гласоподават 34 пациента. На 11 ет. във Втора клиника по хирургия на университетската болница са декларирали предпочитание да гласоподават 94 лежащо заболели.

За заболелите от КОВИД-19 е обезпечена независима секция, ситуирана в Клиниката по инфекциозни заболявания, където ще гласоподават 23-ма от настанените. В секциите на Хирургичен блок ще имат опция да осъществят правото си на глас 86 от чиновниците.

В База I на бул. Васил Априлов е позиционирана секция за гласоподавателите от другите клинични структури на лечебното заведение, която е ситуирана в Клиниката по кожни и венерически заболявания. В нея правото си на глас ще упражнят 8 пациента и 21 служителя.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР