154 проверки са направили наши инспектори през месец януари. Това

...
154 проверки са направили наши инспектори през месец януари. Това
Коментари Харесай

154 проверки са направили трудове инспектори във Варна през месец януари

154 инспекции са създали наши инспектори през месец януари. Това сподели инж. Иван Иванов, шеф на Дирекция „ Инспекция по труда “ – Варна.

По думите му, всеобщо инспекциите са свързани с ограниченията за сигурност и наредбите за назначение на служащи по строителните обекти в града.

„ Проверките са 154 в стопански действия, застъпени на територията на област Варна. Преобладаващите инспекции са в строителство, като рисков бранш и предпочитан, в проекта за работа на дирекция „ Инспекция по труда “ за Варна. Проверки са направени и в заведения за публично хранене, заведения и хотели, и инспекции свързани с осъществяване на годишния проект на рискови обекти в областта на рандеман на инертни материали и химията “, заяви инж. Иван Иванов.

По думите му, от началото на годината дирекцията е открила 6 лица без трудови контракти, които са работили незаконно на територията на Област Варна.

Инж. Иван Иванов добави, че са подхванати насилствени административни ограничения за всеки съответен случай, като голям брой от тях са установени точно на строителни площадки. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР