15-та поредна година БГ Радио подкрепя световната инициатива Часът на

...
15-та поредна година БГ Радио подкрепя световната инициатива Часът на
Коментари Харесай

Акустичен „Концерт на свещи“ с участието на група Остава по случай „Часът на Земята“ на 23 март

15-та поредна година БГ Радио поддържа международната самодейност „ Часът на Земята ". На 23 март медията ще показа трансформиралия се в традиция „ Концерт на свещи " с присъединяване на група Остава. В 60-те минути, в които всички съпричастни към проблемите на природата ще изключат осветлението в дома си, БГ Радио ще излъчи неповторим акустичен концерт на група Остава. Домакин е Атанас Стоянов, водещият на „ Любими песни за обичани хора " по БГ Радио.

Започнал като акция, приканваща жителите на Сидни, Австралия да угасят осветлението си за един час, „ Часът на Земята " се разраства до хиляди обитаеми места по цялата планета и се трансформира в една от най-големите международни начинания за ориентиране на публичното внимание към казуса с климатичните промени.

През годините БГ Радио ясно декларира позицията си и демонстрира, че се вълнува от настоящите тематики за екология, нулев боклук и резистентност. Медията за първи път прави въглероден офсет на музикално събитие в България. Екипът на БГ Радио засажда гора от награди в парк „ Гео Милев ", София. Засадените дръвчета съумяват да компенсират въглеродните излъчвания отделени в атмосферата при организацията на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2009 година

Първият концерт отдаден на „ Часът на Земята " излъчен по БГ Радио проехтява през 2009 година Тази година „ Концерт на свещи " ще се организира на 23 март, събота, в 20:30 ч., а вие можете да го гледате в.

Група Остава ще показа акустични осъществявания особено готови за концерта на БГ Радио отдаден на „ Часът на Земята ". Уникални версии на песните „ Океан ", „ Мама ", „ Шоколад " и още от шлагерите им ще звучат в „ Концерт на свещи ".

Тази година " Концерт на свещи " по БГ Радио звучи с поддръжката на, като по този начин двете обичани марки се сплотяват в името на Земята - нашият по-голям дом!

Изгасете осветлението в събота, 23 март, в 20:30 ч. и останете с БГ Радио и акустични версии на обичаните ви песни на Остава!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР