15 Март Дистрибуторът Exclusive Networks осъществи две придобивания през септември

...
15 Март Дистрибуторът Exclusive Networks осъществи две придобивания през септември
Коментари Харесай

Exclusive Networks придоби източноевропейския дистрибутор Veracomp

15 Март
Дистрибуторът Exclusive Networks реализира две придобивания през септември 2020 година Компанията се стреми да реализира над 3 милиарда евро доходи, фокусирайки се върху пазара на киберсигурността и облачната промяна, откакто " подпечата "

По този метод Exclusive Networks ще получи по-голямо покритие в страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ), в това число в България, ще ускори напъните си да поддържа световни сътрудници, търсещи достъп до повече пазари с един сътрудник за дистрибуция.

С централен офис в Полша, основаната преди 30 години Veracomp има годишен оборот към 300 милиона евро и поддържа база от над 3000 риселъра. Във компанията работят повече от 400 чиновници в 10 страни, в това число Полша, Румъния, Чехия, Словакия, Сърбия, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Унгария и България.

Джерард Алисън, старши вицепрезидент за Европа, Близкия изток и Африка (EMEA) в Exclusive Networks, съобщи, че е осведомен с Veracomp и е работил с компанията на предходна позиция. " Присъединих се към Exclusive Networks още през януари 2020 година Преди това управлявах Gigamon в EMEA, а Veracomp беше един от нашите дистрибутори. Те са същински дистрибутор с добавена стойност и са съидейници в метода, по който се показват на пазара ", сподели той.

Преди да предприеме последния си ход, Exclusive ще навлезе в Централна и Източна Европа по избор на сътрудник. Алисън счита, че договорката акцентира, че компанията не просто търси растеж на приходите, само че и се пробва да обезпечи по-голямо географско покритие за снабдители и систематични интегратори.

Придобиването на Veracomp стана по-малко от седмица, откакто Exclusive задълбочи своето наличие и в Азия с покупката на основаната в Хонконг JJNET. Понастоящем в този бизнес работят 22 души и тя има стратегически съглашения за дистрибуция с производители като Ruckus, Microfocus, Pulse Secure, A10 Network и ExtraHop в сферите на киберсигурността и облака.

По-късно през септември Exclusive Networks разгласи назначението на Джеспър Троле за основен изпълнителен шеф, който се причисли към Exclusive от ECS Arrow Electronics, където бе президент за Северна и Южна Америка. Тази седмица Троле ще разгласи на междунардона конференция какви са задачите на Exclusive Networks.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР