15 лекари и рехабилитатори се грижат за състоянието на седемкратния

...
15 лекари и рехабилитатори се грижат за състоянието на седемкратния
Коментари Харесай

Разкриха колко точно струва на седмица животът на Михаел Шумахер, сумата е шокираща!

15 лекари и рехабилитатори се грижат за положението на седемкратния първенец във " Формула 1 " Михаел Шумахер, оповестява списание " Бунте ". 

Както е известно, водачът се възвръща след тежък случай на ски преди съвсем 5 години, като не е ясно какво тъкмо е положението му след получени мозъчни контузии, оповестява Блиц.

Медицинският екип, който е нает за непрекъснато в дома на фамилия Шумахер в Швейцария, коства на фамилията към 140 000 евро на седмица.
 

Припомняме, че немският музикант Саша Хершенбах, който е непосредствен до фамилията от години, написа ария след трагичните събития с Михаел, която озаглави " Роден, с цел да се бори ".

В отговор съпругата на Шумахер написала писмо, което е доставено в дома на Саша.

" В него Корина ми благодареше за жеста, пишеше, че това е голяма поддръжка за нея и фамилията в тези тежки дни - описа музикантът. - Не чаках въобще да откри време да ми пише при събитията в дома им. В писмото тя не ми даваше елементи за това по какъв начин е Михаел, само че пишеше: " Той е войник, бъди сигурен в това. Не се отхвърля и в никакъв случай няма да се съобщи ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР