15-годишно момиче от български произход е изчезнало мистериозно в Германия.

...
15-годишно момиче от български произход е изчезнало мистериозно в Германия.
Коментари Харесай

Българска тийнейджърка изчезна безследно в Германия, родителите й са отчаяни

 15-годишно момиче от български генезис е изчезнало мистериозно в Германия. Майката на Йелиз Хасан се обърна със вик за помощ в обществената мрежа Facebook, а апелът й се споделя в разнообразни групи.

По думите на дамата, задграничният паспорт на момичето също липсва и тя се тормози някой да не е отвлякъл рожбата й.

" Скъпи другари и сътрудници, споделям се Гюрхан Хасан. Искам да ви помоля за помощ. Дъщеря ми е в неопределеност, допуска се, че е отвлечена, взела си е задграничния паспорт. Моля да ми помогнете, в случай че някой я срещне или я види, апелирам да се обади на полицията или на мен. Тел.01736672604. Може да е тръгнала за България. Ние живеем в Германия. Моля ви, помогнете. Споделяйте публикацията, с цел да стигне до повече хора. Детето се споделя Йелиз Хасан, на 15 години е ", написа обезверената Гюрхан.

Хора, близки до фамилията, не изключват момичето да е в Дюселдорф.  Йелиз Хасан живее с родителите си и по-малкия си брат в Германия от 6-годишна. Бащата на момичето счита, че причина за изгубването й може да е била връзка с млад мъж, с която той и брачната половинка му не били съгласни: " С никой не се е карала, преди да изчезне. Имала е връзка с момче, доколкото разбрахме, той я е предиздвикал да тръгне с него.

Оставила е писмо на масата в кухнята: " Майко, аз тичам с моята огромна обич, ще се женим. Не ме търсете. " Само това е оставила върху масата и е избягала през прозореца ", описа бащата на момичето пред Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР