15-годишният Мирослав се изправя пред Софийския окръжен съд по обвинение

...
15-годишният Мирослав се изправя пред Софийския окръжен съд по обвинение
Коментари Харесай

Гледат мярката за неотклонение на тийнейджърът, който изнасили 7 – годишно дете.

15-годишният Мирослав се изправя пред Софийския областен съд по обвиняване за ликвидиране и опит за обезчестяване на 7-годишната си братовчедка. Магистратите би трябвало да решат дали малолетният ще остане за непрекъснато в ареста.
Жестокото закононарушение е осъществено в петък в самоковското село Ковачевци. Момиченцето се прибрало вкъщи след учебно заведение, само че малко по-късно изчезнало. В издирването на детето взе участие цялото село, в това число и хипотетичният причинител на убийството. Малко преди среднощ детето било намерено в дома на 15-годишния си братовчед.
 Вътрешна македонска революционна организация заприказва за химическа кастрация като наказване за обезчестяване Вътрешна македонска революционна организация заприказва за химическа кастрация като наказване за обезчестяване
Поводът: съгласно Вътрешна македонска революционна организация, 16-годишно момиче е изнасилено от двама пълнолетни роми от гето в село преди седмици, а казусът е потулен очевидн...
За ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод, законът планува пожизнен затвор без право на подмяна. При малолетен причинител обаче наказването е от 3 до 10 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР