15-членно жури избра 18-годишната Памела Димитрова за носителка на титлата

...
15-членно жури избра 18-годишната Памела Димитрова за носителка на титлата
Коментари Харесай

Бъдеща психоложка е новата Мис Сливен

15-членно жури избра 18-годишната Памела Димитрова за носителка на купата Мис Сливен 2022, която ще взе участие в националната конкуренция за купата Мис България на 10-ти ноември.

Лентата и короната й бяха връчени на блестяща гала от зам.-кмета на общината Пепа Чиликова и Мис Сливен 2019 Симона Рачева. Памела учи банково дело в ПГИ Сливен, а в бъдеще желае да продължи висшето си обучение в областта на логиката на психиката.
-->


Пред препълнената зала Сливен бяха определени и подгласничките на Памела. Първа подгласничка стана Филипа Василева (16 г.), лентата и короната й връчиха Мис България 2018г. Теодора Мудева и продуцентът и тв водещ от Ориндж Каунти, Калифорния, Зий Ребело, който дойде в града, особено за състезанието. Филипа учи в природо-математическа гимназия “Добри Чинтулов ”. В бъдеще желае да стане фармацевтка.



За втора подгласничка журито избра Белослава Златева на 20 год. Тя учи “Международни стопански връзки ”. Лентата и короната й бяха сложени от лицензиантката на състезанието Мис България Ирина Папазова и Мехмед Мехмедов - състезател и  международен първенец по културизъм. След бурни овации, Белослава бе определена и за Лице на публиката.



Трета подгласничка стана Патрисия Дренска (16 г.). Тя желае да учи право, а заниманието й е да бъде фотомодел. Лентата и короната й връчиха Мис Източна Европа 2009 Ирина Кръстева и Вице Мис Бургас 2020 Десислава Тишева.

Красавиците дефилираха в три тура – с елегантните тоалети на „ ДИКА “, в кежуал жанр с дизайнерски тениски на Стоян Радичев, а също и в негови публични рокли. За цялостната визия на участничките се погрижиха от екипа на “House of beauty ”.

Всички девойки си потеглиха с дарове от „ РЕФАН “, “Christian of Roma ”, “GHALYA Cosmetics ” и “Ashkan Life “.



Водеща на церемонията беше певицата Боряна Баташова, която подвигна публиката на крайници, като изпя песента на Паша Христова „ Повей, ветре “. Оперната прима от Бургас Веси Тодорова също зарадва публиката с две забележителни осъществявания. Танцовата двойка от клуба по спортни танци „ Туида “ Евгени Шахъмов и Теодора Миндева откриха състезанието с необикновено танго.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР