14-годишно момче влезе в криминалните хроники, след като се напи

...
14-годишно момче влезе в криминалните хроники, след като се напи
Коментари Харесай

Ти да видиш! 14-годишен хлапак се напи и открадна кола в Монтана, спипаха го

14-годишно момче влезе в престъпните летописи, откакто се напи и реши да открадне кола, научи организация BulNews.
Случката се е разиграла тази нощ в Монтана и беше обявена от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 30 минути след среднощ чиновници на група за защита на публичния ред при районното полицейско ръководство спрели за инспекция лек автомобил "Фолксваген Голф " на ул. "Димитър Ерийски " в града. Справка посочила, че возилото с монтанска регистрация е благосъстоятелност на локална жителка.
Зад кормилото обаче седяло очевидно малко момче. При инспекцията станало ясно, че то е на 14 години от село Долни Цибър, община Вълчедръм. Ченгетата неотложно се свързали със собственичката на колата, която споделила, че е паркирала пред дома си и даже не схванала, че автомобилът й липсва.
Униформените създали проба с дрегер на невръстния джигит, която отчела 0.76 промила алкохол. Изглежда хлапакът си пиян, пристигнала му храброст и решил да се повози. Той отмъкнал колата на дамата и тръгнал, само че за благополучие бил засечен от полицията, преди да се стигне до случай.
Непълнолетният престъпник е арестуван за 24 часа в полицейския арест в Монтана. По случая е формирано досъдебно произвеждане споделиха от полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР