139 души от от Втора механизирана бригада бяха отличени с

...
139 души от от Втора механизирана бригада бяха отличени с
Коментари Харесай

Награди за Празника на армията раздадоха в Стара Загора

139 души от от Втора механизирана бригада бяха отличени с оповестяване на признателност за реализирани високи резултати в работата. Заслужили военни от състава на бригадата бяха наградени с плакети и предметни награди. Награждаването се извърши на на тържествена гала в навечерието на 6 май - Ден на храбростта и Празник на българската войска.
„ Изключителната чест, с която българският народ е удостоил Българската войска е отговорност за нас. Безбройни са образците на подвиг, който са показали нашите прародители, с цел да ни има през днешния ден, с цел да я има България. В навечерието на този заветен празник да си пожелаем здраве за всички нас и разцвет за страната “, сподели в словото си бригаден военачалник Костадин Кузмов, пълководец на Втора механизирана бригада.
За церемонията съставът на военното подразделения беше почетено от Димитър Драчев, заместител регионален шеф, Иванка Сотирова, заместник-кмет на община Стара Загора, началникът на Първо ръководство „ Полиция “ Николай Колев, представители на държавни институции. Водосвет за здраве края отслужи архимандрит Богослов със старозагорски свещеници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР