13-годишно момче почина, след като реши да се включи в

...
13-годишно момче почина, след като реши да се включи в
Коментари Харесай

Смъртоносно предизвикателство в TikTok отне живота на дете

13-годишно момче умря, откакто реши да се включи в TikTok предизвикателство, в което се приема лекарството „ Бенадрил “.

Джейкъб взел участие в предизвикателство, в което участниците одобряват медикамента в доза, която е шест пъти по-голяма от целесъобразната доза, с цел да провокират халюцинации.

Бащата на момчето описа, че синът му предозирал през уикенда, до момента в който бил на посетители на другар. Там получил спазъм. Впоследствие Джейкъб бил откаран в болница и подложен на изкуствено дишане, преди лекарите да го разгласят за мъртъв няколко дни по-късно, написа Телеграф.

Смъртоносната игра в TikTok за първи път набра известност през 2020 година, когато младежи качиха видеа в обществената мрежа по какъв начин гълтам лекарството. Това докара до няколко смъртни случая, като Джейкъб стана следващата жертва.

От TikTok показаха съболезнования на родителите на момчето и споделиха, че „ строго не разрешават и отстраняват наличие, което предизвиква рисково държание. Безопасността на нашите консуматори е приоритет. Никога не сме виждали подобен вид наличие в нашата платформа и блокирахме търсенията преди години ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР