13-годишно момче е откраднало два малки самолета в Китай и

...
13-годишно момче е откраднало два малки самолета в Китай и
Коментари Харесай

13-годишен краде самолети, пробва да полети

13-годишно момче е откраднало два дребни самолета в Китай и пробвало да полети.

Тийнейджърът се промъкнал през нощта в хангара на туристическото бюро, качил се на дребен аероплан, откарал го на паркинг и се опитал да го вдигне, съобщи " Дейли мейл ". 

След като обаче изгубил надзор, се блъснал в ограда. След неуспеха момчето се преместило в различен аероплан и още веднъж пробвало да излети.  Успяло да направи няколко обиколки на паркинга, само че като не могло да го вдигне,  напуснало машината и излязло от хангара.

Служителите на туристическото бюро разбрали за случая на сутринта, когато пристигнали на работа и видяли следствията от нощния случай. По-късно младият крадец бе арестуван от полицията.

Един от инженерите в бюрото си спомнил, че в деня преди случая момчето следило ремонта на мотора. Тийнейджърът е прекарал задоволително часове, с цел да разбере по какъв начин да лети на самолета.

В полицията детето признало за съвършеното похищение и прибавя, че татко му и двете му сестри не са знаели за случката. Собствениците на самолета желаеха сериозна отплата за вреди на самолета.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР