13-годишен младеж от провинция Хъйлундзян в Китай е бил отведен

...
13-годишен младеж от провинция Хъйлундзян в Китай е бил отведен
Коментари Харесай

Тийнейджър вкара 10-сантиметров кабел в пениса си и не можа да го извади

13-годишен юноша от провинция Хъйлундзян в Китай е бил отведен в болница, откакто е сложил кабел за телефон в пениса си. Лекарите трябвало да оперират детето, оповестява The Straits Times.

Инцидентът е станал на 19 юни, когато 13-годишното момче " за развлечение " вкарало в уретрата си USB-кабел от батерията на телефона. Очевидно той премахнал горната част на кабела, тъй че жицата да може да се побере на интимното място. Тийнейджърът плъзнал кабела с дължина 10 см, само че след това не могъл да го издърпа, жицата била вътре. Тийнейджърът трябвало да повика кола за спешна помощ.

Лекарите се пробвали сами да изкарат кабела, само че той не могъл да бъде изваден. В резултат на рентгеновия разбор излиза наяве, че кабелът е влезнал в пикочния мехур на момчето. Лекарите трябвало да му създадат интервенция под обща упойка, с цел да извлекат непознатото тяло.

Това не е първият сходен случай в здравната процедура. Преди няколко години лекарите от китайската провинция Шанси оперирали човек, който вкарал в уретрата си кабел с дължина 20 см. Мъжът си помислил, че по този начин ще получи особено полово наслаждение.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР