13-годишен младеж от провинция Хъйлундзян в Китай е бил отведен

13-годишен младеж от провинция Хъйлундзян в Китай е бил отведен ...

Тийнейджър вкара 10-сантиметров кабел в пениса си и не можа да го извади.13-годишен младеж от провинция Хъйлундзян в Китай е бил отведен в болница, след като е поставил кабел за телефон в пениса си. Лекарите трябвало да оперират детето, съобщава The Straits Times.

Инцидентът е станал на 19 юни, когато 13-годишното момче "за забавление" вкарало в уретрата си USB-кабел от батерията на телефона. Очевидно той премахнал горната част на кабела, така че жицата да може да се побере на интимното място. Тийнейджърът плъзнал кабела с дължина 10 см, но после не могъл да го издърпа, жицата била вътре. Тийнейджърът трябвало да повика линейка.

Лекарите се опитали сами да изкарат кабела, но той не могъл да бъде изваден. В резултат на рентгеновия анализ става ясно, че кабелът е влязъл в пикочния мехур на момчето. Лекарите трябвало да му направят операция под обща анестезия, за да извлекат чуждото тяло.

Това не е първият подобен случай в медицинската практика. Преди няколко години лекарите от китайската провинция Шанси оперирали човек, който вкарал в уретрата си кабел с дължина 20 см. Мъжът си помислил, че така ще получи специално сексуално удоволствие.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg