13 души са задържани при акция на ГДБОП в Държавната

...
13 души са задържани при акция на ГДБОП в Държавната
Коментари Харесай

Резултатът от тараша в ДАИ: Задържаните са 13, продавали са шофьорски книжки от 2000 до 4000 лева

13 души са арестувани при акция на ГДБОП в Държавната автомобилна ревизия в София по скица за корупция, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, предава Българска национална телевизия. По информация на телевизията шефът на ДАИ не е измежду арестуваните.

По непотвърдена информация има подозрения за продажба на шофьорски книжки на цена сред 2000 и 4000 лв.. Иззети са компютри и документи, а постройката на ДАИ е запечатана.

" В момента, защото интервенцията е извънредно комплицирана и огромна, не мога да ви дам съответна информация. Има все още 13 арестувани лица, само че може част от тях да преминат в друго качество. Така че всяка една информация все още няма да е съответна и последна. Предполагам, че като приключат процесуално-следствените дейности под управлението на Специализираната прокуратура в последна сметка те би трябвало да вземат решение доколко и какво да бъде оповестено като резултат ", сподели Младен Маринов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР