13 Април Нови двойни пакети, комбиниращи високоскоростен интернет до 1

...
13 Април Нови двойни пакети, комбиниращи високоскоростен интернет до 1
Коментари Харесай

Vivacom обяви двойни пакети EON, съчетаващи IP телевизия с високоскоростен интернет

13 Април
Нови двойни пакети, комбиниращи високоскоростен интернет до 1 Gbps със смарт IP основана телевизионна услуга, показа Vivacom. тези пакети включват редица потребни функционалности като 7-дневен списък на повече от 200 канала, в това число с резолюция 4K, и огромен видео азбучник с филми, като всеки от тях е с повтаряне или надписи на български език.

Друго преимущество на пакетите EON e опцията за основаване на потребителски профили (до 5), в това число на детски, тъй че наличието да е уместно за съответната публика, а заглавията с ограничавания за гледане над избрана възраст, да не са налични за децата. Във видеотеката EON има над 10 000 заглавия, които непрестанно се обновяват и допълват. Пакетите дават достъп и до VoD услугата Pickbox, както и до VIVACOM Arena, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и други.

 Главният изпълнителен шеф на Vivacom Атанас Добрев, показва новата платформа и услуги EON
Главният изпълнителен шеф на Vivacom Атанас Добрев, показва новата платформа и услуги EON

Видео услугата може да се употребява от клиенти, до които доближава оптичната и ADSL мрежа на оператора, като се чака в бъдеще тя да е стане част и от офертите за сателитна телевизия, изясни основният изпълнителен шеф на Vivacom Атанас Добрев. EON пакетите обезпечават супер бързинтернет през 10 Gbps оптична мрежа на Vivacom, като все още над 115 000 семейства в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора имат достъп до новата технология, стартирана от оператора в края на 2020 година " Vivacom продължава да уголемява мрежата и до края на тази година се чака тя да бъде налична за над 300 000 семейства ", даде обещание Добрев.

Абонатите могат да употребяват всички благоприятни условия на IP малкия екран през смарт тв приемник, основан на Android TV, на който би трябвало да конфигурират приложението EON Smart TV от магазина Гугъл Play. За останалите модели тв приемници, операторът предлага правоприемник с операционна система Android TV (settop box). Смарт приемникът дава опция за събаряне на над 5000 приложения от Гугъл Play, в това число доста игри, като поддържа работа с мишка, клавиатура и джойстик. Дистанционното устройство е получило премия за най-хубав дизайн за 2020 година

 Vivacom разгласи двойни пакети EON, съчетаващи IP телевизия с високоскоростен интернет
Мобилното приложение EON Smart TV обезпечава достъп до наличието от всяко устройство. Независимо дали е тв приемник, смарт телефон, таблет или уеб - интерфейсът е едиун и същи, а навигирането в менюто е интуитивно, бързо и елементарно, добави Добрев. Филм, който гледате на домашния тв приемник, може да бъде спрян " на пауза ", а по-късно да продължите да го гледате на таблет или смарт телефон в колата, изясни артистът Захари Бахаров, водещ на онлайн представянето на новите услуги.

Платформата ЕON, която компанията майка на Vivacom - United Group, създаде за всички оператори в района, предлага у нас 3 пакета - EON Light, EON Full и EON Premium, осигуряващи друга скорост до интернет и брой канали, като и трите поддържат всички функционалности. Броят на каналите в трите пакета са надлежно 115 (с 40 HD и 4 UHD), 170 (над 55 HD и 4 UHD) и 210 (над 80 HD и 4 UHD). Различен е и броят на каналите във видеотеката EON, както и оптималните скорости за събаряне и качване на информация в интернет.

За стартовия пакет EON Light скоростта към клиента е 100 Mbps и 70 Mbps към мрежата при общоприета цена 27,90 лева./месец, пакетът EON Full обезпечава надлежно 500Mbps / 300Mbps (към и от клиента) с месечна такса 33,9 лева, а оптималният пакет EON Premium с месечна такса 59,9 лева предлага до 1 Gbps към клиента и до 700 Mbps в противоположна посока. За да популяризира новата услуга Vivacom е планувала промоционален интервал, в който клиентите ще заплащат единствено по 1 лев на месец, като промоцията за EON Light е два месеца, а за другите два пакет - 4 месеца.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР