12-ят слънчев ден е посветен на женското начало. Това е

...
12-ят слънчев ден е посветен на женското начало. Това е
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Скритите сили господстват днес, доверете се на интуицията си!

12-ят безоблачен ден е отдаден на женското начало. Това е време за астрално изчистване и събуждане на живота, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си, представена от bulgaria.utre.bg.

„ В този ден господстват скрити сили. Денят е отдаден на всички 360 тотема и свещени птици и животни, по тази причина не би трябвало да се отнасяте зле с животните и да ги обиждате в този ден (и винаги). Препоръчва се да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител и да отдавате това, за което молите. В този ден ни се дава толкоз, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се предадете на потока на събитията “, прибавя астрологът.

„ Благоприятно е за изглаждане на разногласия, оправяне на спорове, за примирие. Покажете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание! Освободете себе си от страстите! Вслушайте се в интуицията и постоянно обръщайте внимание на тъмната страна на проблемите! Добре е да обръщате повече внимание на околните си и да им оказвате помощ. Добре е също в този ден да се благослови водата и всички водоизточници. Изпратете Рейки “, поучава Ивелина Пенчева.
„ Хубаво е да се изкъпете, защото водата в този момент е плодородна и посредством нея идва Божествена мощ. Препоръчва се моржуване и закаляване. Към фамилиарност би трябвало да се пристъпва единствено за зачатие. Денят е добър за медитация и молитва. Нахранете гладни животни и птици, дайте им и вода “, прибавя астрологът.
„ Не бива да се предавате на унинието, не бъдете прекомерно настойчиви! Не би трябвало да се напрягате. Не бъдете дълго време на улицата! Не се занимавайте интензивно с решението на обществени въпроси! Не губете ненужно време за приказки! Старайте се по-малко да говорите “, поучава тя.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
„ Препоръчва се течна храна, каши, кисел, компот. Да се заобикаля месната и пикантна храна. В никакъв случай да не се яде птица – фазан, пиле и други Може да се пие вино, само че бяло. Червеното да се заобикаля! Също по този начин изключете орехи, мед и друга мъчно смилаема храна. Да се радостните може единствено в стеснен фамилен кръг “, изяснява Ивелина Пенчева.

„ Добре е да се носят тоалети в размити тонове. Използвайте синьо в композиция със сребристо! Да се заобикаля жълто и оранжево! Носете лунен камък, селенит “, прибавя тя.

„ Добре е да видите в съня си животни и птици. Да плувате във вода – избавление от заболявания. Да се премените с нови облекла – към благосъстояние и подсилване на фамилията. Ако летите насън – придобиване на нови сили и другари “, прибавя астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР