12 стажантски позиции за младежи от 18 до 30 години

...
12 стажантски позиции за младежи от 18 до 30 години
Коментари Харесай

Откриват се 12 стажантски позиции в Центъра за европейски инициативи в Стара Загора

12 стажантски позиции за младежи от 18 до 30 години открива Центърът за европейски начинания (ЦЕИ) в Стара Загора. Младите хора ще могат да работят през 2019 и 2020 година в центъра, чийто план е оценен най-високо и е класиран преди всичко при старта на програмата „ Европейски корпус за взаимност “ в България. Нейната цел е да се бори с младежката безработица в европейски мащаб и дава опция на юношески организации в страните членки на Европейския съюз да разкрият стажантски позиции и работни места.
Позициите в ЦЕИ са за четирима български и осем задгранични младежи. Те ще работят в три посоки - Младежко радио и обществени медии, Разработване и ръководство на планове и Офис мениджмънт, маркетинг и реклама. Кандидатите би трябвало да са приключили приблизително обучение, да владеят говоримо британски и да имат предпочитание да се развиват професионално в едно от трите посоки.
Всеки стажант ще подпише контракт за интервал от 6 месеца . За младежите от други обитаеми места ще бъде обезпечена безвъзмездна квартира. Кандидатстването става настоящо, а кандидатурите се преглеждат по реда на тяхното постъпване и до заемане на свободните позиции. Повече детайлности тук.
В края на предходната година Центърът за европейски начинания е сертифициран със „ Знак за качество “ за сполучливата си работа по европейски стратегии.
Организацията предлага и безвъзмездни консултантски услуги за младежи, които търсят стажантски или доброволчески планове в чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР