12 популярни и обичани лица ще събере новият Сървайвър, който,

...
12 популярни и обичани лица ще събере новият Сървайвър, който,
Коментари Харесай

Сензация: Най-желаната жена в България ще изпоти мъжете в Сървайвър! (СНИМКИ + последни разкрития)

12 известни и обичани лица ще събере новият Сървайвър, който, по последни данни, ще се снима на територията на Доминикана. Вчера станаха ясни имената на главната част от звездите, измежду които са Благой Георгиев, Георги Валентинов, Снежана Макавеева, Филип Буков, Татяна, Божана Кацарова и други...

Е, преди минути обаче гръмна и бомбата, че в риалитито като посетител звезда влиза и най-желаната жена у нас, която сигурно няма да остави нито един мъж апатичен - било то на мястото на фотосите или пред тв екрана.

Няма да ви оставяме да гадаете, а ще ви светнем незабавно - в Сървайвър влиза Тялото - Биляна Йотовска. Да, моделът, по който точат лиги хиляди мъже от години, ще блесне на екран в цялостната си хубост и без доста, доста облекла по нея.

Биляна ще бъде измежду ВИП-гостите на формата, а дружно с нея подобен ще се води и музикантът Тино, прочут ни от " Революция Z ". Ще има обаче и още една, най-голямата сензация, само че името на въпросния или въпросната ще се пази в строга загадка до последния миг.

От продукцията загатват единствено, че появяването на тази персона ще провокира гърмеж, какъвто публиката не е очаквала. Да забележим!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР