12 млади и красиви жени и мъже в професионална униформа

...
12 млади и красиви жени и мъже в професионална униформа
Коментари Харесай

Те гасят пожари, но разпалват страстите: български пожарникари представят секси календар с кауза

12 млади и красиви дами и мъже в професионална униформа са подготвили провокативна фотосесия, а концепцията е да се притегли оптимално огромно внимание, защото самодейността е с идея, научихме от .

Ето част от Новият благотворителен календар с пожарникари от Академия Министерство на вътрешните работи и РДПБЗН гр. Варна:



Въпреки че постоянно им се постанова да гасят огъня, родните пожарникари този път са решили да възпламенят сърцата на мнозина с атрактивна фотосесия, която да включат в календара на пожарната за идната година.

„ Всяка година слушаме по какъв начин австралийските пожарникари създават календар, вземат участие в някаква самодейност, идея, подаряват средства и по този начин взехме решение да си създадем един календар, несъмнено с поддръжката на Управителния съвет на Синдикалната федерация”, сподели Ивайло Янчев.

Въпреки че е ексцентрично за тях, огнеборците са се справили чудесно със задачата да театралничат за календара. Основната му цел обаче е не просто да забавлява. Каузата, която са решили да поддържат, е донорството.

„ Това е доста сериозен проблем за България. Знам, че в Европа това е много развито. Работейки такава рискова специалност знаем, че това е належащо. Знаем, че се погубват човешки животи и е трагично, когато човек загине, само че в същия миг може да се помогне на някой различен, който се нуждае от орган. В тази връзка средствата, които бъдат събрани, ще бъдат за осведомителната кампания”, разяснява Янчев.

В календара са включени и дами огнеборци. Една от тях е Мария Савова, която към този момент трета година е курсант в структурите на пожарната.

„ Когато чух за календара и самодейността, дружно с колежките ми от факултет „ Пожарна сигурност и отбрана на населението” на драго сърце приехме тази концепция, тъй като идеята е в действителност прелестна и считам, че повече хора би трябвало да се замислят какъв брой в действителност значимо е донорството”, споделя тя.

Още по тематиката гледайте във видеото.
 10 цитата за България и българите, които ни карат да се просълзим и гордеем  10 цитата за България и българите, които ни карат да се просълзим и гордеем  10 цитата за България и българите, които ни карат да се просълзим и гордеем  10 цитата за България и българите, които ни карат да се просълзим и гордеем
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР