12. Козирог На пръв поглед Козирозите може и да изглеждат груби,

...
12. Козирог
На пръв поглед Козирозите може и да изглеждат груби,
Коментари Харесай

Класация на най-досадните знаци в зодиака

12. Козирог

На пръв взор Козирозите може и да наподобяват груби, защото се концентрират върху практичността и успеваемостта. На тях обаче не им доставя никакво наслаждение да нараняват хората. Всичко се свежда до дълготрайния резултат и в случай че би трябвало да бъдат леко жестоки, с цел да реализиран 100-процентова  работливост и сигурност, не го приемайте персонално. Под тази непоклатима осанка се крие надеждна душа, която ще бъде с вас вечно.

11. Лъв

Да, Лъвовете не могат да стоят настрана от прожекторите. Това обаче не е разследване от техния нарцисизъм. Те искрено се нуждаят от голямо количество внимание и хвалби, с цел да бъдат щастливи. Лъвовете имат голямо сърце с място за всички. Веднъж щом потребностите на Лъва са изпълнени, те ще създадат всичко по силите си, с цел да се уверят, че всички ще имат еднообразно „ театрално наличие “.

10. Везни

Понякога Везните наподобяват леко безотговорни. Имат навика да се интересуват по-скоро от огромните купони и лъскавите предмети, в сравнение с от по-дълбоките връзки и сантименти. Трябва обаче да имате поради за какво го вършат. Везните са покровители на салдото и хубостта и са склонни да посветят цялата си сила, с цел да се уверят, че всички в близост им е прелестно и умерено.

9. Рак

Да, Раците са леко унили и потиснати, само че всички водни знаци са подвластни на своите страсти. Освен това те са извънредно привързани към своето семейство и близки другари и няма да се спрат пред нищо, с цел да се уверят, че тези, които обичат, имат всичко, от което се нуждаят. Ако покажете на Рака, че в действителност забелязвате и цените нещата, които прави, той ще открие още способи, по които да ви направи щастливи.

8. Телец

Телецът е като Рака – териториален и защитаващ всичко и всички, за които му пука. Подобно и на останалите земни знаци и телецът е благонадежден и заслужаващ доверие. Ама тоя техен дебелоглав. Намислил ли е нещо, край – не можеш да спориш с Телец. Добре най-малко, че имат здрав разсъдък и постоянно са прави.

7. Водолей

На Водолеите им пука за толкоз доста неща – те желаят целият свят да е по-добър за всички. За страдание, този знак има навика да вижда само огромната картина. Той има отлична връзка с човешката раса, само че когато става дума за определяне на непосредствен контакт с съответен човек, Водолеят става сдържан  и неосъществим. Ако това ви се коства прекомерно досадно, оставете го на  мира и си намерете различен човек. Няма да му нараните възприятията, евентуално даже няма да забележи отсъствието ви.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР