12-годишно дете остава в клиниката по реанимация, след като бус

...
12-годишно дете остава в клиниката по реанимация, след като бус
Коментари Харесай

След тежката катастрофа с мигранти на „Тракия“: 12-годишно дете е в реанимация

12-годишно дете остава в клиниката по реанимация , откакто бус с мигранти катастрофира на автомагистрала " Тракия " на 26-и февруари. Инцидентът стана в ранните часове покрай Чирпан, при който един почина, а други 32 бяха ранени. Според Спешна помощ - Стара Загора са докарани 31 пациенти, които са потърпевши.

" Първоначално имахме данни за 15 души, оставени под наблюдаване. Тази заран този брой към този момент е 9 души. 12-годишното дете остава в клиниката по реанимация. То е със доста усъвършенстване, със слаби болки, няма температура. Останалите заболели също са постоянни, без заплаха за живота. Един остава в интензивното поделение, другите са в клиниките по неврохирургия, гръдна хирургия и ортопедия. Има един опериран в ортопедия. В гръдна хирургия има един пациент с пневмоторакс, който е в устойчиво положение. Към края на седмицата евентуално всички ще бъдат изписани. Комуникираме с тях посредством преводач ", изясни доктор от болничното заведение в Стара Загора.

След удара в мантинелата, 6 коли за спешна помощ се отзовават на сигнала за тежката злополука.

Капацитетът на този бус е 1,5 тона, а той е превозвал към 3 тона. Полицията продължава да търси водача на транспортното превозното средство, който бяга от мястото на произшествието.

Според източници на макар, че е със софийски регистрационни номера, бусът е регистриран на малоимотен мъж от Сандански. На негово име има регистрирани още транспортни средства. В едно от тях на 4-ти януари бяха хванати бежанци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР