12-годишната Симона Иванова от Варна стана най-красивата малка мис България.

...
12-годишната Симона Иванова от Варна стана най-красивата малка мис България.
Коментари Харесай

Гимнастичка от Варна стана Малка мис България 2019

12-годишната Симона Иванова от Варна стана най-красивата дребна мис България.
Над 60 деца от цялата страна се събраха от 9-ти до 13-ти септември в Златни пясъци, край Варна за 17-то издание на Националния конкурс Малка мис и мистър България 2019. Претендентите бяха на възраст между 4 и 17 години. Те дойдоха от цялата страна след извършени районни състезания и кастинги и се показаха в 4 тура: спортно облекло, национална носия, публично облекло и гръг на гениите " New Stars ".
Гимнастичката от Варна - Симона Иванова на 12 години, безапелационно завоюва сърцата на публиката и журито със своята изящност и прелест, като събра най-много точки от 4-те извършени кръга и се окичи с короната на " Малка мис България ", като беше определена и за лице на " Hilife ".
Симона е състезателка по художествена гимнастика в тима на " Чар-ДКС " Варна с треньор Дарина Кирякова. Главен треньор на клуба и интернационален арбитър е Филипа Филипова. За първи път дребната гимнастичка стъпва на килима едвам на четири годинки и оттогава залата е нейния втори дом. Възпитаничка е на Спортно учебно заведение " Георги Бенковски " и се оправя чудесно освен на килима, само че и с уроците. Варненската прелест има завоювани редица влиятелни награди от републикански и интернационалните шампионати, както и Grand Рrix в Международния фестивал на изкуствата " Le stell di Garda " в Италия. Мечтае един ден да бъде част от златните девойки на България. Интересува се от мода и в свободното си време обича да рисува.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР