12 дни преди изборите организираме поредния политически сблъсък в студиото

...
12 дни преди изборите организираме поредния политически сблъсък в студиото
Коментари Харесай

Парламент 49: Дебат за проблемите в здравеопазването


12 дни преди изборите организираме следващия политически конфликт в студиото на „ Тази заран “. Знаковите лица на партиите влизат в открит спор по значимите въпроси, които вълнуват всички българи. Фокусът е опазване на здравето.

Един против различен се изправят проф. от -СДС, доцент Антон Тонев от „ “ – „ “, проф. Георги Михайлов от и доктор Веселин Балкански от „ “.

Снимка: btvnovinite.bg


Проф. е магистър по медицина и публично здраве в Медицинския университет и по финанси – в УНСС. Беше министър на опазването на здравето в третия кабинет на. Водач е на листата на -СДС във 4 МИР във Велико Търново.

Снимка: btvnovinite.bg


Доц. Антон Тонев е хирург и учител, приключил е Медицинския университет във Варна. Беше ръководител на комисията по опазване на здравето в 48-ото Народно заседание. Кандидат за народен представител е в листата на коалиция ПП-ДБ в 27 МИР в Стара Загора

Снимка: btvnovinite.bg


Проф. Георги Михайлов е приключил Медицинската академия в София със специалности: клинична хематология, онкология и педиатрия. Бивш шеф е на Националната профилирана болница за интензивно лекуване на хематологични болести. Водач е на листата на в 22 МИР в Смолян.

Снимка: btvnovinite.bg


Д-р Веселин Балкански е приключил Медицинския университет във Варна, с магистърска степен по публично опазване на здравето. Бил е шеф на Регионалния център по опазване на здравето във Варна. Кандидат за народен представител е от листата на „ български напредък “ в 3 МИР във Варна.

Политическата рецесия

„ постоянно е била нужна на българските жители в положение на рецесии. Ние сме давали вярната формула и сме извеждали страната от няколко рецесии, като финансовата, Коронавирус рецесията и рецесията с бежанците. И в предния парламент представихме работеща формула, която към този момент щеше да дава резултат – щяхме да имаме една овладяна инфлация, нямаше да има подобен напор от бежанци. Ние сме подготвени с управническата формула и всеки едни глас за нас е глас за постоянно държавно управление “, съобщи проф. Ангелов.

Според проф. Тонев посочи, че последните избори са посочила, че с изключение на първо място в Народното събрание, се изисква и доверие.

„ След дълги години ръководство на по-голяма част от обществото счита, че това доверие би трябвало да се заслужи отначало. Демократичният развой дава такава опция посредством един забележителен престой в съпротива. И може би през това би трябвало да мине, като през едно чистилище – да служи още веднъж заем на доверие, може би и да смени лицата. От Своя страна „ “ е едно ново лице, само че което не му бе дадена опция да разгърне своята стратегия. Политическа партия ще застане със своята известна стратегия, със своята непорочност, с желанието за битка с корупцията “, сподели представителят на ПП-ДБ.

По думите на проф. Михайлов непрестанно е упорствала през последните години за партниране в Народното събрание и е направила всичко допустимо за сформиране на постоянно държавно управление.

„ декларира и в този момент – в тази политическа конюнктура България се нуждае неистово от работещ парламент, от постоянно държавно управление и от доверие сред политическите сили. България би трябвало да бъде спасяван, тя се намира в доста сериозен политически миг от своята история “, акцентира представителят на.

На въпроса дали концепцията на „ “ за разговор с всички е сработила доктор Балкански отговори, че това ще стане ясно от резултатите на партията на идните избори.

„ “ предлага един нов модел за присъединяване в политиката. Както неведнъж ген. Янев (, водач на партията) е заявявал – политическа партия „ “ ще предлага решения на проблемите. Това желаеме да разбираем на гласоподавателите. Написал съм план за промяна в опазването на здравето “, разгласи доктор Балкански.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР