115 кикбоксьори от 12 клуба ще премерят сили на TERES

...
115 кикбоксьори от 12 клуба ще премерят сили на TERES
Коментари Харесай

Кикбоксьори от 12 клуба ще премерят сили тази неделя

115 кикбоксьори от 12 клуба ще премерят сили на TERES Sparring Day на 26.01.20 (тази неделя) в Пловдив, осведомят уредниците.

Бойци от водещите клубове в района се събират за общо обиграване и " сверяване на часовниците " преди идните публични шампионати от пролетния дял.

Всички трениращи кикбокс ще имат опция да изиграят по два мача с равносилен съперник в среда близка до спортната. Така треньорите ще могат да видят до къде са стигнали техните подопечни в подготовката и подготвени ли са в действителност за идните огромни шампионати.

Тази година в спарингите се включват клубове от Стара и Нова Загора, Свиленград, Димитровград, Мадан, Пазарджик, София и Пловдив.

Лично националният селекционер по кикбокс и член на управителният съвет на БККБМТ господин Станислав Бахчеванов ще участва на събитието. Така форума се трансформира в още една опция за младите бойци да бъдат набелязани за бъдещи национални състезатели.
 Станислав Бахчеванов подхваща нова самодейност за развиване на бойните спортове в България
Станислав Бахчеванов подхваща нова самодейност за развиване на бойните спортове в България

Вижте адресите на залите, в които ще бъдат провеждани тренировките

TERES Sparring Day се трансформира в обичайно събитие проведено от пловдивския клуб Терес. Преди всяко огромно съревнование от няколко години на самичък клуба събира всички искащи от района.

Най-малкият участник е едвам на 7 години, а най-титулуваните са международен първенец по кикбокс и международна шампионка по муай тай.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР