11 са претендентите за кмет на община Варна. Осем от

...
11 са претендентите за кмет на община Варна. Осем от
Коментари Харесай

Осем мъже и три жени искат поста на Иван Портних! Ето кои ще се явят на изборите за кмет във Варна

11 са кандидатите за кмет на община Варна. Осем от претендентите са мъже, а три са дамите, кандидатирали се за кметския пост, предаде dnews.bg.

Всичките кандидати са издигнати от партия или коалиция, като на единствения самостоятелен претендент бе отказана регистрация за присъединяване в избора на кмет на морската столица, излиза наяве от решенията на Общинската изборна комисия. Крайният период за регистрация на претендентите за кметове и общински съветници изтече през вчерашния ден в 17.00 часа.

Кандидатът на ГЕРБ е досегашният кмет Иван Портних. Българска социалистическа партия за България издига Анелия Клисарова. Димитър Карбов е претендентът на Национален фронт за избавление на България. 

Костадин Костадинов е претендентът на партия Възраждане. Николай Евтимов се впуска в кметската конкуренция като претендент на ВМРО-БНД.

Коалиция Демократична България – Обединение издига за кмет Стела Николова. Милена  Димитрова е претендентът на Радикалдемократическа партия в България. 

Цветан Атанасов ще се бори за кметския пост, повдигнат от Български социалдемократи. Светлозар Николов  се впуска в кметската конкуренция от името на коалиция „ Ние, Гражданите “. 

За варненски кмет са се кандидатирали още Добрин Стефанов от коалиция Движение дружно за смяна “ и Костадин Георгиев от Християндемократическа партия на България.

Общинската изборна комисия заличи регистрацията на предприемчив комитет в поддръжка на Дойчин  Ников като самостоятелен претендент за кмет на Община Варна. След осъществена инспекция на листата с гласоподаватели, подкрепящи самостоятелния претендент, в структуриран електронен тип от Търговски закон на Групово дело “ГРАО “-Варна са открити 1813 правилни записа, при изисквани най-малко 2000 правилни подписа на гласоподаватели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР