11-годишно момче от село Червенци е починало в болница, след

...
11-годишно момче от село Червенци е починало в болница, след
Коментари Харесай

АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ: 11-годишно дете пребито от бащата на съученик

11-годишно момче от село Червенци е умряло в болница, откакто е било натъртено от бащата на негов съученик.

Случаят е от 24 октомври и потегля от учебен побой - умрялото към този момент момче блъснало дете от същото учебно заведение. Близки на удареното пристигнали в учебното заведение, а бащата почнал разпра - нанесъл няколко удара по тялото и съборил на земята 11-годишното момче.

След случилото се 11-годишното момче не потърсило помощ, а се прибрало в дома си. Там родителите му открили, че има контузии по тялото си и го отвели в болнично заведение във Варна. Сигнализирали за случая на тел. 112.

След направени проучвания станало ясно, че потърпевшото дете има строшаване в региона на китката, което постанова оперативна интервенция. Не били открити други съществени контузии.

Въпреки това няколко дни по-късно детето умряло.

За изясняване аргументите за гибелта била назначена съдебно-медицинска експертиза. Според предварителното умозаключение от аутопсията няма причинно-следствена връзка сред нанесения побой и настъпилия съдбовен край.

Бащата хулиган, с букви Й.В., е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 131, ал.1, т.4, по отношение на чл.129, ал.2 от Наказателен кодекс.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР