11 души са арестувани при полицейска спецоперация в Русенско, съобщи

...
11 души са арестувани при полицейска спецоперация в Русенско, съобщи
Коментари Харесай

11 души са арестувани при полицейска спецоперация в Русенско

11 души са задържани при полицейска спецоперация в Русенско, заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи в Русе Даниела Малчева. 

Целта на следващата профилирана полицейска интервенция, състояла се през целия вчерашен ден, е за дейно противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред, възстановяване на пътната сигурност и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони в обитаемоте места на обслужваната територия. 

В нея са взели участие екипи от всички подразделения на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, на жандармерията и чиновници от Регионална дирекция по горите.

При интервенцията са тествани 716 души и 505 транспортни средства. Съставени са 44 акта за нарушавания и 403 фиша. Открити са шестима души, оповестени за търсене. Установени са и причинителите на 26 закононарушения, като 11 души са арестувани за период до 24 часа.

Униформените чиновници са ревизирали 13 пункта за черни и цветни метали, 37 заложни къщи, 22 питейни и увеселителни заведения, 35 търговски обекта.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР