11 души са арестувани при няколко спецакции срещу наркотици в

...
11 души са арестувани при няколко спецакции срещу наркотици в
Коментари Харесай

Спецакция срещу наркотици в Пловдив и областта! 11 души са арестувани

11 души са задържани при няколко спецакции против опиати в Пловдив и региона. Сред арестуваните има и един малолетен.
Прочетете още
Трима участници в наркосделка са били хванати от чиновниците на реда в Първомай. За инспекция на добита информация униформените спрели микробус с лидер и негов сателит. Мъжете създали опит да се освободят от пакетче синтетичен канабиноид, който по предварителни данни малко по-рано им бил публикуван от локален гражданин. В изискванията на необходимост последвало претършуване в дома на посочения за дилър мъж, където проверяващите разкрили и иззели разнообразни материални доказателства. След отчет в Окръжна прокуратура – Пловдив, първомаецът  е притеглен като обвинен и арестуван под стража. Другите двама са отведени в районното ръководство за период до 24 часа.

В Пловдив, в региона на парк „ Бели брези “, криминалисти от Първо районно управление (на МВР) засекли малолетно момче да носи в себе си 10 таблетки екстази, а още 34 броя и към 30 грама синтетичен канабиноид разкрили в жилището му. За владеене на общо над 26 грама марихуана в районното ръководство се озовали и  други двама младежи и по-възрастен от тях мъж.  

Над 153 грама марихуана иззели чиновници от Четвърто районно управление (на МВР) от квартирата и работното място на 28-годишен смолянчанин, за който съобщихме, че бе хванат да кара под влияние на два типа опиати на бул. „ Шести септември “ в Пловдив.

В парцела на пловдивчанин, на територията на регион „ Северен “, проверяващи от Трето районно управление (на МВР) пък открили домашна лаборатория с  различни съдове и прекурсори за подготвяне на синтетичен опиат. Допълнително оттова са конфискувани и съвсем 10 грама марихуана.

Везна и сходно количество от сухата зелена листна маса конфискували и сътрудниците им от Шесто районно управление (на МВР) при процесуално-следствени дейности на адреса на гражданин на квартал „ Столипиново “.

Междувременно за владеене на пакет  с марихуана и различен с амфетамин млад мъж бил арестуван във Второ районно управление (на МВР).

Преобладаващата част от арестуваните са с криминалистични регистрации и осъжадни. За резултатите от акциите е известена способената прокуратура, а по случаите - формирани 8 бързи и 2 досъдебни производства.  

Снимка: Архив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР