Японските здравни власти отново констатират днес забавяне в динамиката на

...
Японските здравни власти отново констатират днес забавяне в динамиката на
Коментари Харесай

Kоронавирусът в Япония отново забави разпространението си

Японските здравни власти отново констатират днес забавяне в динамиката на разпространението на коронавируса в страната, станало вече типично за уикендите, предаде БТА, цитирайки ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5827
По данни на националната телевизия през последното денонощие са установени най-малко 369 нови случая срещу 584 вчера и 440 - преди седмица. Общият брой на заразените с COVID-19 на японска земя, включително пътници и хора от екипажа на кораба " Даймънд принсес ", възлиза на 11 514.

На 10 000 са заразените с коронавирус в Япония

За денонощието вирусът взе най-малко нови 12 жертви в страната и починалите са общо 249. Вчера смъртните случаи нараснаха с 6, преди седмица - с 4. Според здравното министерство 215 от болните в Япония са на интензивно лечение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5827  105 нови инфектирани с COVID-19 в Чехия 105 нови инфектирани с COVID-19 в Чехия  Орбан разкри по кое време се чака пика на пандемията в Унгария Орбан разкри по кое време се чака пика на пандемията в Унгария  Путин: Ситуацията с ковид в Русия е Путин: Ситуацията с ковид в Русия е " напълно под надзор "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР