Южна Корея съобщи днес за 54 нови потвърдени случая на

...
Южна Корея съобщи днес за 54 нови потвърдени случая на
Коментари Харесай

Южна Корея потвърди 54 нови случая на коронавирус

Южна Корея съобщи днес за 54 нови потвърдени случая на коронавирус, предаде Асошиейтед прес. Заразата продължава да се разпространява извън столичния регион и достига големи градове като Куанджу, където бяха затворени училищата и затегнати ограниченията, след като десетки хора се разболяха тази седмица.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9973
Общият брой на заразяванията в Южна Корея достигна 12 904, а смъртните случаи станаха 282.

Южна Корея регистрира 43 нови случая на коронавирус

От новите заразявания 22 са в Куанджу, а 23 - в столичния регион, който е в центъра на възобновилото се разрастване на заразата от края на май.

Властите се тревожат от увеличаването на случаите на коронавирус в Куанджу, който преди тази седмица имаше едно от най-ниските нива на заразявания измежду големите южнокорейски градове, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9973  19-годишен завърнал се от Швеция, нарушил карантината си в Плевенско 19-годишен завърнал се от Швеция, нарушил карантината си в Плевенско  Медицинска сестра от Спешна помощ в Русе е с COVID-19 Медицинска сестра от Спешна помощ в Русе е с COVID-19  Дете на 14 години е с коронавирусна пневмония в болничното заведение в Смолян Дете на 14 години е с коронавирусна пневмония в болничното заведение в Смолян
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР