Шейсет и двама потребители от дома за възрастни хора Възраждане

...
Шейсет и двама потребители от дома за възрастни хора Възраждане
Коментари Харесай

62 души от дома за възрастни хора Възраждане в Русе са излекувани от коронавирус

Шейсет и двама потребители от дома за възрастни хора " Възраждане " в Русе вече са излекувани от коронавирус, след като през последното денонощие петима са преборили инфекцията, съобщават от Областния оперативен щаб в крайдунавския град.

Огнище на заразата в социалното заведение бе обявено на 23 юли тази година, като до момента 93-ма са диагностицираните с коронавирус.

От тях 84 са възрастни потребители, като осмина починаха. Девет души бяха заразени от персонала на дома - шестима вече са излекувани, а други трима са под домашна изолация.

Шестима от заразените възрастни потребители на дома все още са на болнично лечение, а други осем, които нямата симптоми, са настанени в общинската вила " Липник " край Русе.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11628  Рекорд в Полша по новозаразени с COVID-19 Рекорд в Полша по новозаразени с COVID-19  Купон взе главата на министър Купон взе главата на министър  Пет са новите случаи на ковид в област Кюстендил Пет са новите случаи на ковид в област Кюстендил
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР