Шведското правителство възложи на службата за управление на националния дълг

...
Шведското правителство възложи на службата за управление на националния дълг
Коментари Харесай

Швеция отпуска кредитни гаранции за компании, засегнати от кризата с коронавируса

Шведското правителство възложи на службата за управление на националния дълг да отпусне държавни кредитни гаранции за компании, които са финансово засегнати от кризата, провокирана от коронавируса, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2871
Програмата за кредитни гаранции предвижда, че правителството облекчава процедурата за жизнеспособни компании, за да могат те да се справят с пандемията, посочи генералният директор на службата Ханс Линдблад.

Швеция забрани събиране на повече от 50 души на обществено място

Кредитната програма има за цел да подсигури заеми най-вече за малките и средни компании, които имат финансови затруднения заради коронавирусната пандемия, но като цяло са стабилни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2871  Каракачанов обясни при какви случаи армията може да размени полицията Каракачанов обясни при какви случаи армията може да размени полицията  Меган забрани на Хари да вижда болния си от ковид татко Меган забрани на Хари да вижда болния си от ковид татко  Проф. Генчо Начев: Болният от COVID-19 може да разнесе болестта даже с облеклата си Проф. Генчо Начев: Болният от COVID-19 може да разнесе болестта даже с облеклата си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР