Чакат ни тежки дни, това е казал британският премиер Борис

...
Чакат ни тежки дни, това е казал британският премиер Борис
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Чакат ни тежки дни

Чакат ни тежки дни, това е казал британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3420
Министър-председателят на Обединеното кралство днес е направил изявление пред членове на ръководеното от него правителство. " Ситуацията ще става все по-тежка и по-тежка. Но тя ще се промени към по-добро ", е допълнил той по видеовръзка.

" Развитието на събитията през последно време и най-вече увеличаването на броя на заразените с COVID-19 (към този момент над 22 000 души) и на смъртните случаи вследствие на заразата (около 1400) показва колко е важно да пазим дистанция и да спазваме разпоредбите на правителството, които имат за цел запазването на здравето и живота на хората ", това от своя страна е казал говорител на " Даунинг стрийт " 10.

До 5 г. затвор за разпространение на дезинформация за COVID-19 в Русия

Както вече писахме Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, е дал положителен тест за наличието на коронавирус. Малко по-късно е станало ясно, че и здравният министър Мат Ханкок е бил инфектиран със заболяването. Колегата на премиера днес е съобщил, че се е чувствал добре.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3420  Захариева: 120 000 българи се върнаха у нас след рецесията с ковид Захариева: 120 000 българи се върнаха у нас след рецесията с ковид  Четирима от пациентите с ковид в Смолян са с пневмонии Четирима от пациентите с ковид в Смолян са с пневмонии  Ето какъв брой празен е днешният свят, в който живеем Ето какъв брой празен е днешният свят, в който живеем
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР