Френските здравни власти съобщиха за 299 нови смъртни случая от

...
Френските здравни власти съобщиха за 299 нови смъртни случая от
Коментари Харесай

Расте броят на починалите от коронавирус във Франция и Испания

Френските здравни власти съобщиха за 299 нови смъртни случая от коронавирус вчера, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2917
Това е най-големият брой починали за един ден от началото на епидемията във Франция. Общият брой на починалите от коронавирус във Франция е 1995 души.

Франция удължава с две седмици националната карантина заради коронавируса

Френското правителство реши да удължи срока на националната карантина до 15 април. Представители на френските власти предупредиха, че в болниците в района на Париж може вече да няма места до 48 часа.

" В края на тези първи десет дни на карантина е ясно, че сме само в началото на епидемичната вълна ", заяви френският премиер Едуар Филип.

Президентът на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на обяви национална карантина на 17 март, която да помогне за ограничаване на разпространението на коронавируса.

Жена, излекувана успешно от COVID-19, почина 36 часа след изписването си

Френските лекари заявиха, че се готвят за нова вълна от случаи на заразяване с вируса следващата седмица, след като правителството произведе местни избори и хиляди хора се събраха на групи по паркове и улици преди да бъдат поставени под домашна карантина. В столицата Париж и нейните предградия са регистрирани около една четвърт от 29-те хиляди потвърдени случаи на коронавирус във френските болници, като около 1300 пациенти се намират в тежко състояние.

Айфеловата кула в Париж бе осветена с надпис MERCI ( " благодаря " на френски) в израз на благодарност към здравните работници и другите служители, предоставящи наложителни услуги в условията на борба с епидемията на коронавирус.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Кулата ще бъде осветявана ежедневно от 20:00 ч. до 23:00 ч. с благодарствени съобщения и призиви за останалите хора да си стоят у дома, заяви кметът на Париж Ан Идалго в Туитър. Испания регистрира рекордните 769 смъртни случая от коронавирус за 24 часа.

Общият брой на смъртните случаи от коронавирус в Испания достигна 4858, съобщиха днес испанските власти. Испания е втората страна в Европа с най-много смъртни случаи от вируса. Броят на потвърдените случаи на заразяване с коронавирус в Испания се увеличи със 7800 за 24 часа и достигна общо 64 059.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2917  Ердоган прикани турците да се слагат под карантина Ердоган прикани турците да се слагат под карантина  Столична община дава линия за психическа поддръжка по отношение на COVID-19 Столична община дава линия за психическа поддръжка по отношение на COVID-19  Тръмп заплаши, че ще принуди General Motors да прави респиратори Тръмп заплаши, че ще принуди General Motors да прави респиратори
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР