Фестивалът на независимото кино Сънденс тече в момента при засилени

...
Фестивалът на независимото кино Сънденс тече в момента при засилени
Коментари Харесай

Полиция заварди киносалони заради филма със сексуалните извращения на Майкъл Джексън

Фестивалът на независимото кино Сънденс тече в момента при засилени мерки за сигурност. Причината за полицията около киносалоните не е терористична заплаха, а скорошната прожекция на документалния филм Leaving Neverland, който разказва историите на две момчета, станали жертва на сексуални посегателства от страна на " Краля на поп музиката " Майкъл Джексън.
Още преди семейството на Джексън, което определено има какво да загуби от разкриването на истината за певеца, да се разгневи, верните му фенове протестираха в социалните мрежи за бойкот на прожекциите на филма на Дан Рийд (режисьор със солиден бекграунд в документалното кино).
Подобна емоционалност около личността на музикална икона като Джексън е обяснима, но няма как да ни накара да си затворим очите пред фактите.
А те са изложени в рамките на четиричасов филм, който ще излезе като две серии по НВО през пролетта. Leaving Neverland няма нито официален трейлър, нито тийзър клипове. Затова пък знаем, че Рийд е изградил наратива си почти изцяло на интервютата, които прави с Уейс Робсън и Джеймс Сейфчък. Там те разказват за продължавалите години наред сексуални посегателства на Майкъл Джексън над тях. Всичко започва, когато Робсън е седемгодишен, а Сейфчък - десетгодишен.
В интервю за The Hollywood Reporter Дан Рийд споделя, че това не е филм за Джексън. " Не коментирам Майкъл. Филмът е изследване на сексуалното посегателство, за това как се случва то и какви са последствията върху живота на пострадалите от него. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР