Утре от 10.00 ч. в Министерството на здравеопазването (конферентна зала,

...
Утре от 10.00 ч. в Министерството на здравеопазването (конферентна зала,
Коментари Харесай

Утре в 10 часа ще е редовният брифинг на НОЩ заради COVID-19 у нас

Утре от 10.00 ч. в Министерството на здравеопазването (конферентна зала, ет. 4) представители на Националния оперативен щаб ще дадат брифинг на тема: Разпространението на COVID-19 у нас.

Това е вторият брифинг на НОЩ след като по нареждане на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново стартира изнасянето на информация пред медиите.

За първи път миналата седмица представители от Щаба застанаха пред медиите и ги информираха за състоянието на здравната ни система при нарастващия брой на COVID-болните.

Междувременно днес в България се отчита поредният скок на заразени. По данни на Единния информационен център днес има 436 нови случая на болни от коронавирус.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12929  Имунолог от Българска академия на науките: До Нова година ще е подготвен прототипът на българската ваксина против ковид

Имунолог от Българска академия на науките: До Нова година ще е подготвен прототипът на българската ваксина против ковид  Проф. Иво Петров допусна за какво има скок на инфектираните с COVID-19 Проф. Иво Петров допусна за какво има скок на инфектираните с COVID-19  Митрополитът на Сръбската православна черква е в болница с COVID-19 Митрополитът на Сръбската православна черква е в болница с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР