Трима цигани са нападнали възрастния мъж, който се е връщал

...
Трима цигани са нападнали възрастния мъж, който се е връщал
Коментари Харесай

Циганско безчинство в Казанлък! Трима налетяха на дядо заради един телефон и...

Трима цигани са нападнали възрастния мъж, който се е връщал от пазар с покупки. Инцидентът е станал пред блок 19 в квартал " Васил Левски “, съобщава presstv.bg.
След като пребиват мъжа, те са успели да му отмъкнат парична сума, мобилен телефон и покупките.


Благодарение на бързата реакция на органите на реда двама от тримата извършители са задържани, третият се издирва, уточнява Канал 3.

Припомняме, че в района все повече ескалира недоволството срещу циганските безчинства. Вчера в района на Казанлък стана тежка катастрофа заради кон. Към този момент не е установен собственика на коня, причинил катастрофата.

Инцидентът е станала на около 300 метра от мястото, където в края на октомври миналата година, живота си изгубиха двамата млади казанлъчани - Вики и Цанко, при сблъсък с необозначена каруца, движеща се по пътното платно.



Трагична ирония е, че няколко часа предиинцидента местните жители в Казанлък излязоха на протест с искане на пълна забрана за движение на каруци по пътищата на България. Повод за недоволството стана именно смъртта на двамата младежи заради необозначена каруца на пътя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР