Томислав Атанасов от гранична полиция е първият униформен служител на

...
Томислав Атанасов от гранична полиция е първият униформен служител на
Коментари Харесай

Какво разказа първият полицай у нас, излекувал се от COVID-19 ?

Томислав Атанасов от гранична полиция е първият униформен служител на МВР излекувал се от коронавирус 28 дни бях отделен от моето семейство.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5536
Времето бавно преминаваме. Чух се много приятели, които не бях чувал от години, разказа той, в сутрешния блок на Нова тв.

Бил поставлен под карантина. Тестът на съпругата му се оказал отрицателен.

Той разказа, че е имал кашлица и не е имал висока температура. След 4 - 5 дена отпадналостта му изчезнала. Лекувал се с антибиотици. Много е важно да се оказна подкрепа на болните, каза той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5536  Българските основатели на молекула против ковид търсят финансиране, Съединени американски щати подготвени да купят патента Българските основатели на молекула против ковид търсят финансиране, Съединени американски щати подготвени да купят патента  Новорегистрираните безработни от началото на изключителното състояние са 82 409 Новорегистрираните безработни от началото на изключителното състояние са 82 409  Само ваксина може да върне в света възприятието за нормалност, сподели шефът на Организация на обединените нации Само ваксина може да върне в света възприятието за нормалност, сподели шефът на Организация на обединените нации
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР