Техномаркет България ЕАД преведе 100 000 лв. по сметката на

...
Техномаркет България ЕАД преведе 100 000 лв. по сметката на
Коментари Харесай

Техномаркет дарява 100 000 лв. за борбата с коронавирус

Техномаркет България ЕАД преведе 100 000 лв. по сметката на Министерство на здравеопазването за подпомагане дейността на лечебните заведения в България в условия на извънредна ситуация, свързана с Covid-19, съобщиха от компанията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4022
Като социално отговорна компания, Техномаркет България ЕАД иска да подкрепи болниците и медицинския персонал в усилията им да оказват необходимите грижи на заболелите от коронавирус.

В магазините на Техномаркет България ЕАД се спазват всички посочени от Министерството на здравеопазването мерки за ограничаване на разпространение и овладяване на Covid-19. Според изискванията се провеждат санитарно-хигиенни мерки за безопасност на служителите и клиентите. Обстановката е динамична и правим всичко възможно своевременно да реагираме според указанията на държавните органи.

Уверени сме, че заедно можем да преодолеем кризата,

Техномаркет България ЕАД

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4022  КНСБ: Строителният бранш резервира ритъма на работа КНСБ: Строителният бранш резервира ритъма на работа  Депутатите замразяват заплатите си Депутатите замразяват заплатите си  335 сигнала за скупчване на хора единствено за седмица 335 сигнала за скупчване на хора единствено за седмица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР