Тенденциите не се различават много от миналата седмица. На 13

...
Тенденциите не се различават много от миналата седмица. На 13
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Или спазваме мерките, или минаваме към по-строги

Тенденциите не се различават много от миналата седмица. На 13 място сме в ЕС по заразени. Има бавно пълзене на горе, бяхме на 16-то място.
Това съобщи по време на брифинг здравен инспектор доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил.

По думите му на Балканския полуостров сме на второ място.

Няма разлика във всички показатели, които следим. Има лек спад в броя на тествете в рамките една две седмици, каза Кунчев.

В момента сме в ситуация, в която трябва да се вземе решение - или като общество спазваме мерките или преминаваме към по-строги мерки, като в цяла Европа.
Другият вариант е все повече болни и все повече, предупреди Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15305  Япония означи нов връх по брой на инфектираните за 24 часа Япония означи нов връх по брой на инфектираните за 24 часа  НА ЖИВО: Проф. Ангелов в прочувствено изявление: Ние сме във война, за какво хората не ни имат вяра?! НА ЖИВО: Проф. Ангелов в прочувствено изявление: Ние сме във война, за какво хората не ни имат вяра?!  Имало ли е забавено лекуване на двамата пациенти, лежали с часове в коридора на болничното заведение?

Имало ли е забавено лекуване на двамата пациенти, лежали с часове в коридора на болничното заведение?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР