Таня Андреева и Елисавета Белобрадова, депутати от коалицията Демократична България

...
Таня Андреева и Елисавета Белобрадова, депутати от коалицията Демократична България
Коментари Харесай

Спукана гума не спря две жени – депутати от Демократична България

Таня Андреева и Елисавета Белобрадова, депутати от коалицията " Демократична България " и представители на " Парламентарна група за децата”, са се справили сами в трудна ситуация за представители на нежния пол – успели са сменят спукана гума на автомобила си. Аварията е станала на пътя София – Самоков, докато двете са пътували за годишната среща на " Национална мрежа за децата " в " Боровец ".

Ето как описа премеждието самата Андреева в социалната мрежа Фейсбук:

" Като народни представители от “Парламентарна група за децата”, с Елисавета Белобрадова бяхме поканени на годишната среща на " Национална мрежа за децата " в " Боровец ".

И понеже служебният Мерцедес с шофьор не е нашето нещо, тръгнахме личен автомобил. Карайки си спокойно на около 20 км от всичките половин милиард километра магистрала по пътя София - Самоков, падаме в единствената за цяла България дупка и разцепваме предна дясна гума.

Гърл пауър и неволята влизат в действие. Вадим крика и се захващаме.

И понеже сме супер кваифицирани по темата и това е част от нашите базови компетенции, нито крикът, нито секретният болт успяха да ни демотивират. Бяхме почти привършили, когато група мотористи минаха покрай нас и ни окуражиха допълнително.

След 15 минути, бяхме със сменена гума и изтрити от масло ръце. Тръгнахме заредени с онази несравнима женска сила, че можем всичко. Няма непреодолими пречки пред най-вкусния хот дог на крайпътната бензиностанция и желанието да се срещнеш с организациите работещи за добруването на децата в България.

P.S. Бялата ми копринена блузка остана съвсем чиста, а лакътят – непокътнат!!!
 Спукана гума не спря две дами – депутати от  Спукана гума не спря две дами – депутати от  Спукана гума не спря две дами – депутати от


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР