Сърбия, която е кандидат за членство в ЕС, ще изпрати

...
Сърбия, която е кандидат за членство в ЕС, ще изпрати
Коментари Харесай

Сърбия ще изпрати днес медицински материали на Италия

Сърбия, която е кандидат за членство в ЕС, ще изпрати днес медицински защитни материали на Италия в знак на солидарност в борбата с пандемията от коронавируса, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6272
Планирано е сръбският президент Александър Вучич да отиде на летището в Белград, за да присъства на излитането на самолета, с който ще бъде транспортирана медицинската помощ.

Вчера Вучич се срещна с посланиците в Белград на страните-членки на ЕС, за да обсъди с тях пандемията от коронавируса и предложи помощ с различни материали, от които Сърбия разполага с по-големи количества, на " всяка страна-членка, която може да има нужда от тях ".

Вучич е посочил пред посланиците, че Сърбия е много благодарна за помощта от ЕС, особено по време на пандемията от коронавируса.

Той е съобщил, че е предложил пакета с медицинска помощ за Италия в телефонен разговор с управителя на областта Венето Лука Дзая.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6272  Кипър възнамерява поетапна анулация на ограничаващите ограничения от 4 май Кипър възнамерява поетапна анулация на ограничаващите ограничения от 4 май  Заради ковид: Баба видя правнучето си през прозореца Заради ковид: Баба видя правнучето си през прозореца  Фандъкова предизвести жителите какво да чакат за възбраната за парковете Фандъкова предизвести жителите какво да чакат за възбраната за парковете
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР