Съединените щати регистрираха вчера над 3000 починали от КОВИД-19 през

...
Съединените щати регистрираха вчера над 3000 починали от КОВИД-19 през
Коментари Харесай

САЩ регистрираха над 3000 починали от COVID-19

Съединените щати регистрираха вчера над 3000 починали от КОВИД-19 през последните 24 часа и над 220 хиляди новозаразени, по данни на университета " Джонс Хопкинс ", предаде Франс прес.

Здравните власти очакваха подобен взрив на заразата след пътуванията на милиони американци по случай Деня на благодарността преди две седмици, въпреки призивите да си останат в къщи, отбелязва агенцията.

Калифорния, където в редица окръзи в началото на седмицата бяха въведени още по-строги ограничителни мерки, регистрира над 30 хиляди новозаразени вчера, което рекорд за щат за един ден.

Броят на хоспитализираните в САЩ заради COVID-19 също продължава да чупи рекорди, със 106 хиляди души вчера.

От две седмици в страната почти всеки ден са регистрирани над 2000 починали, както през пролетта, в разгара на епидемията.

Над 15 милиона души са се заразили с коронавирус в САЩ от началото на пандемията, а близо 290 хиляди са починали вследствие на болестта.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16525  Генералният секретар на Организация на обединените нации: Публично ще се имунизирам против ковид Генералният секретар на Организация на обединените нации: Публично ще се имунизирам против ковид  Изтича крайният период за поръчка за имунизация от медиците на първа линия Изтича крайният период за поръчка за имунизация от медиците на първа линия  Отново! Случаите на COVID-19 у нас са над 3000 Отново! Случаите на COVID-19 у нас са над 3000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР