Съдът в германския град Ваймар (провинция Тюрингия), взимайки решение за

...
Съдът в германския град Ваймар (провинция Тюрингия), взимайки решение за
Коментари Харесай

Германски съд за ограничителните мерки: Катастрофално погрешно решение

Съдът в германския град Ваймар (провинция Тюрингия), взимайки решение за мъж, който според властите е нарушил ограниченията срещу коронавируса, го оправда, характеризирайки карантинните мерки като „ катастрофално погрешно решение “ и ги призна за противоречащи към конституцията на Федерална република Германия. Това съобщи в петък изданието Focus Online.

По този начин всички мерки на германското правителство и властите на германските региони, както и предишният курс за борба с пандемията, по същество са поставени под въпрос, отбелязва медията.

Решението на Ваймарския съд противоречи на преобладаващото мнение на учени и политици в Германия относно начините за предотвратяване на разпространението на коронавирус, предаде dariknews.bg.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18741  Министерство на външните работи с последна и значима информация за пътуващите към Франция Министерство на външните работи с последна и значима информация за пътуващите към Франция  Норвегия вкарва цялостно затваряне в Осло и още 9 общини Норвегия вкарва цялостно затваряне в Осло и още 9 общини  Проф. Балтов с значима информация за разхлабването на ограниченията и английския вариант на COVID-19 Проф. Балтов с значима информация за разхлабването на ограниченията и английския вариант на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР