Съвременните технологии ще станат помощник за опазване на обществения ред

...
Съвременните технологии ще станат помощник за опазване на обществения ред
Коментари Харесай

Пускат дронове над Русе

Съвременните технологии ще станат помощник за опазване на обществения ред в Русе. Дронове ще наблюдават вилните зони на града.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3312
Зам.-кметът по комунални дейности Димитър Недев каза пред БНТ, че идеята за допълнителна охрана на вилните зони е дошла не толкова спонтанно в разговор с Русенския университет. В общината са обмисляни допълнителни мерки за осигуряване спокойствието на хората.

Наблюдението и обходът на вилните зони продължава. Ще има директна видеовръзка с дроновете, за да може да се реагира веднага.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3312  Д-р Любомир Киров с коментар за наложителното носене на маски Д-р Любомир Киров с коментар за наложителното носене на маски  Днес в 19.00 часа пада карантината в Банско Днес в 19.00 часа пада карантината в Банско  Дронове ще управляват спазването на карантината в Литва Дронове ще управляват спазването на карантината в Литва
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР