Събра се много негативна енергия в населението през последните месеци

...
Събра се много негативна енергия в населението през последните месеци
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов за COVID-19: Все още съществуват рискове

Събра се много негативна енергия в населението през последните месеци и това няма да доведе до нищо добрo. Нека не говорим само Коронавирус. Това призова председателят на УС на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Николай Брънзалов.

Пред БТВ той обърна внимание, че заради притесненията много пациенти с придружаващи заболявания са забавили прегледите и съответно лечението си заради пандемията.

„ Целта не е само COVID”, заяви Брънзалов, който настоява, че трябва да се върнем към нормалния начин на живот.

Иначе специалистът призова към отговорност. Председателят на УС на БЛС настоя, че не е някаква прищявка на Националния оперативен щаб (НОЩ) да се затворят ресторантите и заведенията.

„ Все още съществуват рискове. Ние не сме стигнали рисковите нива на заболеваемост. Да, много е спаднало в последно време. Но кога ще се отворят или разхлабят мерките, ще покажат цифрите, а те са резултат от много неща – първо от нашето поведение доколко сме отговорни и доколко е готова нашата здравна система да поеме.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18755  Нова Зеландия записва първия от месеци случай на заразяване с ковид Нова Зеландия записва първия от месеци случай на заразяване с ковид  Египет стартира през днешния ден акция за имунизация против ковид Египет стартира през днешния ден акция за имунизация против ковид  В Таджикистан не е регистриран нов случай на ковид от 10 януари насам В Таджикистан не е регистриран нов случай на ковид от 10 януари насам
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР