Сръбската армия призова запасняци в борбата против коронавируса и досега

...
Сръбската армия призова запасняци в борбата против коронавируса и досега
Коментари Харесай

Сръбската армия призова запасняци в борбата против коронавируса

Сръбската армия призова запасняци в борбата против коронавируса и досега за извършване изключително на немедицинска работа са призовани 30 души в Белград и 30 в Нови Сад, съобщава белградският вестник " Политика ".

От министерството на отбраната казаха за вестника, че са повикани онези, които са отбили военната си служба цивилно в здравни заведения, както и че те са готови да извършват немедицинска работа в здравни заведения.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3930
Сърбия въвежда нови мерки за борба с разпространението на COVID-19

На първо време се ангажират онези, които нямат служебен ангажимент, добави министерството на отбраната. Повиканите лица ще работят по осем часа на ден.

В случай, че се наложи да останат на работа по-дълго от осем часа, за следващия ден е предвидено да ползват почивен ден, казаха от министерството на отбраната за " Политика ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3930  Мъж под карантина във Вършец се оказа в София Мъж под карантина във Вършец се оказа в София  Двама избягаха от карантината си в Елин Пелин и Самоков, с цел да пазарят Двама избягаха от карантината си в Елин Пелин и Самоков, с цел да пазарят  Две досъдебни производства и една инспекция са формирани за нарушение на карантина в Разградско Две досъдебни производства и една инспекция са формирани за нарушение на карантина в Разградско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР