Снимка от 1917 г., направена в Канада и публикувана през

...
Снимка от 1917 г., направена в Канада и публикувана през
Коментари Харесай

Сензация от архивите: Наистина ли този младеж на снимка от 1917 г. е пътешественик във времето

Снимка от 1917 г., направена в Канада и публикувана през 1974 г. в книгата на Лестър Кинг Рей Питърсън " Великата история на нос Скот ", изглежда съвсем обикновена. Въпреки това, сред група хора на хълм, облечени според модата на времето си, ясно се очертава млад мъж в тениска и шорти и дори модерна прическа.



Човекът изглежда така, сякаш той е дошъл от плажа през 1980-те години, а е попаднал на фотографията през 1917 г. с един куп инспектори в изграждането на мост. Снимката е направена в Кейп Скот и е публикувана в " The Cape Scott Story " още през 1974 година.

Обърнете внимание, той изглежда уплашен, както и двамата души от двете му страни. Позицията на ръцете му показва, че той сякаш се опитва да се успокои. Също в най-десния ъгъл може да се види дама (облечена в стила на това време), сочеща към него. С други думи, хората не стоят неподвижни, гледайки камерата за 5 минути със сухи лица, както е било превечно в онова време, а гледат към човека с недоумение.



И сега просто погледнете косата му!

И да, тениска. Те са изобретени през 1913 г., а само допреди 4 години са се използвали като " долна риза " - всички мъже на снимката имаг ризи с дълъг ръкав - в най-добрия случай би било необичайно да се носят " по бельо " и, разбира се, не на снимката!

Photoshop? Не. Photoshop не е измислен до 1988 г.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР